Empresa - instal.cat - Les instal·lacions de Piera

INSTAL.CAT Les instal·lacions de Piera
Les instal·lacions de Piera
938030690
647504960
Aneu al Contingut
Instal·lacions de plaques solars
Empresa
Qui som
Les instal·lacions de Piera és una empresa familiar fundada l'any 2000. Les nostres oficines centrals i magatzem estan ubicats a la ciutat d'Igualada (Barcelona). Disposem d'un taller a Santa Margarida de Montbui, així com una delegació a Piera. Som una empresa amb una àmplia experiència amb manteniments hospitalaris, industrials i domèstics. Donem servei a tota la comarca de l'Anoia així com el Barcelonès...
La nostra professionalitat, la millora continuada tant pel que fa a formació del nostre personal com d'equipament, eines i mitjans ens ha permès créixer al llarg dels anys i poder obtenir la màxima satisfacció dels nostres clients. Estem compromesos amb la seguretat, la qualitat, i també la sostenibilitat, equipant d'ençà de uns anys la nostra flota de vehicles amb models elèctrics que ens permeten ser més eficients i curosos amb el nostre entorn.

Que oferim
A Les instal·lacions de Piera entenem la millora com un procés diari i continuat per a la introducció d'accions de millora a la nostra empresa. Treballem tant per a clients domèstics com per a petites i grans empreses amb l'objectiu de poder oferir al client tot allò que necessiti i com ja hem comentat anteriorment, assolir la màxima satisfacció per part dels nostres clients.
Som una empresa instal·ladora amb servei tècnic propi que ofereix serveis i equipament per a climatització, sistemes de calefacció, instal·lacions elèctriques i de lampisteria. També realitzem instal·lacions d'energies renovables, fabricació e instal·lació de canals pluvials així com de canonades. Som especialistes en sistemes per a tractaments de l'aigua.
Equip humà i mitjans
El nostre personal està format per tècnics titulats podrà proporcionar qualsevol mena de solució a les seves necessitats, ja sigui electricitat, lampisteria, climatització i calefacció, energies renovables (geotèrmica, solar-tèrmica i solar-fotovoltaica...), tractament de l'aigua (solucions i serveis per a instal·lacions per a hotels, balnearis, piscines públiques i privades...)
Disposem de tots els medis tècnics necessaris per a la realització de les tasques requerides, emprant el menor temps possible, amb la màxima eficàcia i seguretat.
Tal com estableix la llei, Les instal·lacions de Piera, SL està inscrita en els Registres d'empreses de la Generalitat de Catalunya.
Un gran equip al seu servei.
La seva satisfacció impulsa el nostre creixement.
Per tal d'assolir-la, les nostres premisses són la qualitat i professionalitat del nostre personal.
instal.cat - Grup Les instal·laciosnde Piera
No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.
Estarem encantats en poder atendre'l.
LES INSTAL.LACIONS DE PIERA, SL

C/ Sant Martí de Tous 37, local 2
08700 IGUALADA

C/ Piereta 15
08784 PIERA

93.803.06.90
647.50.49.60
www.instal.cat
www.inspi.es
admin@instal.cat
2023 Les instal·lacions de Piera
Tornada al contingut